Copagro is de vaste waarde in de distributie van verf en decoratie. Copagro werd in 1945 opgericht in België als een coöperatie van vrije groothandels. Ondertussen is zij uitgegroeid tot de marktleider in de BENELUX met een geconsolideerde omzet van 300 miljoen €. Door een uitgebreid netwerk van 167 verkooppunten in België en Nederland kunnen wij aan schilders en decorateurs een professionele service aanbieden. De centrale voorraad in Temse, de hoge graad van onze logistieke service én onze aankoopkracht zijn niet voor niets onze troeven. Door deze waarden brengen wij het juiste product tegen de beste prijs en met de kortst mogelijke termijnen bij onze professionele klanten. Tevreden schilders en decorateurs in de Benelux.

EEN BETROUWBARE LOGISTIEKE PARTNER
Centraal in België vanuit ons magazijn bevoorraden wij dagelijks onze verkooppunten in België en Nederland. Dit kan door de permanente stock van maar liefst 6.000 producten. Zo hebben we bvb. een permanente voorraad van meer dan 1.000.000 m² muurbekleding en 500.000 professionele verfrollen en kwasten. Dankzij onze grote centrale voorraad en de voorraden in onze verkooppunten garanderen wij de vakman een volledig professioneel assortiment dat snel en tegen de juiste prijs verkrijgbaar is.
UW MERK ÉN UW LEVERANCIER VAN MERKEN
Copagro combineert de distributie van grote merken met zijn eigen distributiemerk.
Copagro heeft nl. een belangrijk partnership met belangrijke merken zoals Tassoglas, Classidur, Algimouss, Graco, 3M, Quick Step, Henkel, Bostik, Forbo, Erfurt, Toupret, Luxaflex, Ardex, Altrex, Systexx, Rasch, Sia Abrasives, Tesa, Anza, Goudhaantje, Wienese… Voor deze merken zijn we één van de grootste distributeurs in de Benelux. We kunnen u deze gamma’s dus aan de beste voorwaarden en met de beste service aanbieden. Bovendien vindt u bij ons ook een assortiment producten van het merk Copagro, van gereedschap over lijm tot decoratie. Deze producten worden uitsluitend in Europa geproduceerd, voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
UW ALTERNATIEVE VERFPARTNER
Copagro produceert naast een volledig assortiment watergedragen muurverven ook een assortiment professionele lakken voor binnengebruik. U vindt gegarandeerd een geschikte oplossing voor elk verfvraagstuk. Onze verven worden in Temse geproduceerd, voldoen aan de strengste Europese normen (certificaat gekeurd) en kunnen met de kleurmachine aangekleurd worden. Naast ons eigen label, bieden wij ook een aantal bekende merken aan zoals Classidur, Keim, Vista, Traelyx, Avis, Motip …
UW EUROPESE PARTNER
Copagro is ook één van de oprichters van Euro Espace Color, een Europese aankoopgroepering voor verf en decoratie. Deze internationale groepering, actief in België, Nederland, Frankrijk en Spanje, is één van de marktleiders in de Europese distributie van verf en decoratie-artikelen. Ze beschikt over meer dan 400 verkooppunten verspreid over deze landen. Dankzij de grotere koopkracht van onze groep, kunnen we u producten van Europese makelij tegen de beste prijs aanbieden. Bovendien worden we op deze manier meteen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op de Europese markt.
Aan het laden
Aan het laden