AVIS POLYURETHANE (PU) ZIJDEGLANS 500 ML

Bekijk productgroep
Art nr.                  14130022
Een slijt- en slagvaste blanke lak op basis van een één Componenten polyurethane-alkydhars combinatie, geschikt voor gebruik binnen op vrijwel alle houtsoorten. Lichtecht, heeft een snelle droging en een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicaliën en alcoholische dranken. Verder bezit deze lak een grote krasvastheid. Bedoeld als afwerklaag voor binnen is deze lak goed toepasbaar op bestaande, goed schoongemaakte en ontvette vernislagen, daar waar eisen worden gesteld met name t.a.v. de kras- en slijtvastheid.
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Een slijt- en slagvaste blanke lak op basis van een één Componenten polyurethane-alkydhars combinatie, geschikt voor gebruik binnen op vrijwel alle houtsoorten.
Lichtecht, heeft een snelle droging en een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicaliën en alcoholische dranken.
Verder bezit deze lak een grote krasvastheid.
Bedoeld als afwerklaag voor binnen is deze lak goed toepasbaar op bestaande, goed schoongemaakte en ontvette vernislagen, daar waar eisen worden gesteld met name t.a.v. de kras- en slijtvastheid.
Technische kenmerken
glansgraad zijdeglans (satijn)
transparant/dekkend transparant
inhoud 0,5 l
Extra info
Inhoud 500 ml
Glansgraad Zijdeglans
Verpakkingseenheid 6 st
Technische & veiligheidsfiches
    Aan het laden
    Aan het laden