734 WETORDRY SCHRVL ZWART P600 230MM X 280MM 25 BL

Bekijk productgroep
Art nr.                  01973
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking. De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking. Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Detail: A-pap HKH SC CC
Mineraaltype: Siliciumcarbide
Product Form: Sheet
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking.

De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking.
Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Technische kenmerken
lengte 280 mm
breedte 230 mm
korrel 600
breedte (band) 230 mm
uitvoering waterproof
verpakt per 25 st
materiaal (schuurkorrel/slijpmiddel) siliciumcarbide
Extra info
Korrelgrofte P600
Breedte 230 mm
Lengte 280 mm
Product Form Sheet
Mineraaltype Siliciumcarbide
Detail A-pap HKH SC CC
Verpakking 25 bladen
    Aan het laden
    Aan het laden