255P HOOKIT FRE-CUT LS404F GOUD P220 80X130MM50ST

Bekijk productgroep
Art nr.                  03610
3M™ Hookit™ Schuurpapier 255P is duurzaam aluminiumoxide schuurpapier dat een blijvende snijwerking levert. Ons 255P Schuurpapier is voorzien van een anti-volloopcoating voor een langere standtijd. Geschikt voor het schuren van allerlei ondergronden, inclusief metalen, solid surfaces en geverfde oppervlakken. Gebruik 3M™ Hookit™ Schuurpapier 255P voor tussen- en eindschuren van metalen, solid surfaces of geschilderde oppervlakken, gelakte oppervlakken en kunststof delen. Ons 255P Schuurpapier bevat aluminiumoxide schuurkorrels voor een blijvende snijwerking en is voorzien van een antivolloopcoating die garantstaat voor een langere levensduur. Krijg schuurpapier dat langer meegaat blijvende snijwerking van aluminiumoxide schuurpapier Antivolloopcoating voor een langere standtijd en goede resultaten Gebruik op allerlei ondergronden
Productvorm: Sheet
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
3M™ Hookit™ Schuurpapier 255P is duurzaam aluminiumoxide schuurpapier dat een blijvende snijwerking levert. Ons 255P Schuurpapier is voorzien van een anti-volloopcoating voor een langere standtijd. Geschikt voor het schuren van allerlei ondergronden, inclusief metalen, solid surfaces en geverfde oppervlakken.

Gebruik 3M™ Hookit™ Schuurpapier 255P voor tussen- en eindschuren van metalen, solid surfaces of geschilderde oppervlakken, gelakte oppervlakken en kunststof delen.

Ons 255P Schuurpapier bevat aluminiumoxide schuurkorrels voor een blijvende snijwerking en is voorzien van een antivolloopcoating die garantstaat voor een langere levensduur.

Krijg schuurpapier dat langer meegaat
blijvende snijwerking van aluminiumoxide schuurpapier
Antivolloopcoating voor een langere standtijd en goede resultaten
Gebruik op allerlei ondergronden
Technische kenmerken
korrel 220
uitvoering met klittenband
lengte 130 mm
breedte 80 mm
Extra info
Totale breedte (metrisch) 80 mm
Totale lengte (metrisch) 130 mm
Gewicht schutlaag C-gewicht
Korrel P220
Productvorm Sheet
3M SKU 7000082639
    Aan het laden
    Aan het laden