ALTREX FALCO ENKEL OPLOOPBAAR FEO5

Bekijk productgroep
Art nr.                  191325
Falco (FEO) - enkel oploopbaar Licht en stevig door het gebruik van aluminium Meer gebruiksgemak door slim scharniersysteem Meer stevigheid door enkel kokerprofiel Falco (FEO) enkel oploopbaar. De trap voor professioneel gebruik De Falco is gemaakt voor intensief gebruik. De robuust vormgegeven trap is ideaal voor elke professionele klus. Het zelfontgrendelende scharniersysteem maakt de trap opvallend handig en eenvoudig in gebruik. Snel gepakt, snel weer opgeruimd. De grijze coating is niet alleen stijlvol. Het is bovendien vuilafstotend en geeft niet af aan je handen. Door de schetsschoren en grote voeten weet je zeker dat je stabiel staat. De steunbeugel is niet alleen veilig. Het bakje in de beugel geeft je ook een plek voor je gereedschap. Slim scharniersysteem Optimaal gebruiksgemak. Daar kun je op rekenen dankzij het zelfontgrendelende scharniersysteem op het bordes. Extra stevige treden Het enkele kokerprofiel van de treden geeft de Falco meer stevigheid. De hoge afronding geven je scheenbenen optimale steun. Stabiel en zeker Grote antislip-voeten zorgen voor betrouwbare stabiliteit. Meer zekerheid, meer veiligheid. Gepopte treden De treden zijn bevestigd door middel van popnagels. Daardoor zijn ze snel te vervangen wanneer dit eens nodig mocht zijn.
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Falco (FEO) - enkel oploopbaar
  • Licht en stevig door het gebruik van aluminium
  • Meer gebruiksgemak door slim scharniersysteem
  • Meer stevigheid door enkel kokerprofiel

Falco (FEO) enkel oploopbaar. De trap voor professioneel gebruik
De Falco is gemaakt voor intensief gebruik. De robuust vormgegeven trap is ideaal voor elke professionele klus. Het zelfontgrendelende scharniersysteem maakt de trap opvallend handig en eenvoudig in gebruik. Snel gepakt, snel weer opgeruimd.

De grijze coating is niet alleen stijlvol. Het is bovendien vuilafstotend en geeft niet af aan je handen. Door de schetsschoren en grote voeten weet je zeker dat je stabiel staat. De steunbeugel is niet alleen veilig. Het bakje in de beugel geeft je ook een plek voor je gereedschap.

Slim scharniersysteem
Optimaal gebruiksgemak. Daar kun je op rekenen dankzij het zelfontgrendelende scharniersysteem op het bordes.

Extra stevige treden
Het enkele kokerprofiel van de treden geeft de Falco meer stevigheid. De hoge afronding geven je scheenbenen optimale steun.

Stabiel en zeker
Grote antislip-voeten zorgen voor betrouwbare stabiliteit. Meer zekerheid, meer veiligheid.

Gepopte treden
De treden zijn bevestigd door middel van popnagels. Daardoor zijn ze snel te vervangen wanneer dit eens nodig mocht zijn.
Technische kenmerken
aantal (treden/sporten) 1 x 5 st
stahoogte 0 - 1,2 mtr
werkhoogte 0 - 3,2 mtr
breedte (vloeroppervlakte) 560 mm
materiaal aluminium
uitvoering enkel
gewicht 8 kg
lengte (vloeroppervlakte) 1030 mm
opberglengte 1,95 mtr
bewerking (oppervlaktebehandeling) coating (gecoat)
Extra info
aantal treden 1 x 5
max. werkhoogte 3200 mm
opberglengte 1950 mm
gewicht 8.0 kg
max. stahoogte 1200 mm
vloeroppervlakte 1030 x 560 mm
verpakkingshoogte 1941 mm
verpakkingsdiepte 160 mm
verpakkingsbreedte 560 mm
    Aan het laden
    Aan het laden