ALTREX VENTOUX REFORMLADDER VEN3*10 (EX 590910)

Bekijk productgroep
Art nr.                  153310
Ventoux reformladder Voor professioneel gebruik In A-stand of als schuifladder Uitgebogen bomen, extra stabiel Geanodiseerd dus vuilafstotend Ventoux reformladder. Aluminium kokerladder voor professionals. De Ventoux is een aluminium kokerladder voor professioneel gebruik. Het afgeronde kokerprofiel zorgt voor een goede grip en maakt de ladder bovendien sterk en duurzaam. En door de anodisering is de ladder vuilafstotend. De reformladder is multifunctioneel. Gebruik hem als schuifladder langs de gevel óf zet hem net zo gemakkelijk in een A-stand. Perfect voor elke klus. De Ventoux steunt op uitgebogen bomen. Zo sta je stevig en stabiel. De 3-delige reformladder is eenvoudig in en uit te schuiven met de toprollen aan de uiteinden. En hij klapt niet ongewild in door de drukvaste spreidbeveiliging in het scharnierpunt. Voor elke klus een Ventoux De Ventoux reformladder is verkrijgbaar in een 2- en 3-delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 9.60 meter. Veilig op hoogte Kies je voor veilig, dan kies je voor de Ventoux reformladder. De drukvaste spreidbeveiliging bij de 3-delige uitvoering voorkomt dat de ladder inklapt terwijl je hem gebruikt. Duurzaam en sterk De ladder heeft een afgerond kokerprofiel. Dit zorgt voor een goede grip. Bovendien maakt de anodisering de ladder vuilafstotend.
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Ventoux reformladder
  • Voor professioneel gebruik
  • In A-stand of als schuifladder
  • Uitgebogen bomen, extra stabiel
  • Geanodiseerd dus vuilafstotend

Ventoux reformladder. Aluminium kokerladder voor professionals.
De Ventoux is een aluminium kokerladder voor professioneel gebruik. Het afgeronde kokerprofiel zorgt voor een goede grip en maakt de ladder bovendien sterk en duurzaam. En door de anodisering is de ladder vuilafstotend. De reformladder is multifunctioneel. Gebruik hem als schuifladder langs de gevel óf zet hem net zo gemakkelijk in een A-stand. Perfect voor elke klus.

De Ventoux steunt op uitgebogen bomen. Zo sta je stevig en stabiel. De 3-delige reformladder is eenvoudig in en uit te schuiven met de toprollen aan de uiteinden. En hij klapt niet ongewild in door de drukvaste spreidbeveiliging in het scharnierpunt.

Voor elke klus een Ventoux
De Ventoux reformladder is verkrijgbaar in een 2- en 3-delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 9.60 meter.

Veilig op hoogte
Kies je voor veilig, dan kies je voor de Ventoux reformladder. De drukvaste spreidbeveiliging bij de 3-delige uitvoering voorkomt dat de ladder inklapt terwijl je hem gebruikt.

Duurzaam en sterk
De ladder heeft een afgerond kokerprofiel. Dit zorgt voor een goede grip. Bovendien maakt de anodisering de ladder vuilafstotend.
Technische kenmerken
aantal (treden/sporten) 3 x 10 st
lengte 7 mtr
opberglengte 3 mtr
werkhoogte 0 - 7,7 mtr
werkhoogte (vrijstaand) 5,7 mtr
materiaal aluminium
gewicht 28,2 kg
aantal (delen, bestaande uit) 3-delig
Extra info
max. werkhoogte 7700 mm
opberglengte 3000 mm
gewicht 28.2 kg
uitgeschoven lengte 7000 mm
werkhoogte vrijstaand 5700 mm
aantal sporten 3 x 10
verpakkingshoogte 160 mm
verpakkingsdiepte 3060 mm
verpakkingsbreedte 900 mm
    Aan het laden
    Aan het laden