GRACO TRIAX PUMP ULTRAMAX AIRLESS HH CORDLESS

Bekijk productgroep
Art nr.                  17P187
Vervangingspomp voor de UltraMAX Cordless, Ultimate MX Cordless en TC Pro PLUS Cordless. Innovatieve snelle vervanging van de Triax-pomp ter plaatse met ProConnect™, waardoor u uw modulaire pomp ter plaatse kunt vervangen. De Triax™ driedubbele zuigerpomp biedt de meest betrouwbare prestaties op de markt en is voldoende performant om de tip volledig te ondersteunen. Hij is gemaakt van duurzaam roestvrijstalen en hardmetalen onderdelen en gebonden met een zeer sterk polymeer, waardoor het de meest duurzame en meest lichtgewicht pomp is. Duurzaam hardmetalen plunjer, ontworpen voor een langere betrouwbaarheid Betrouwbare opstart Geen terugslagventiel aan de inlaat dat vast kan komen te zitten Automatische Ball Knocker voor de kogel aan de uitgang
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Vervangingspomp voor de UltraMAX Cordless, Ultimate MX Cordless en TC Pro PLUS Cordless.

Innovatieve snelle vervanging van de Triax-pomp ter plaatse met ProConnect™, waardoor u uw modulaire pomp ter plaatse kunt vervangen.

De Triax™ driedubbele zuigerpomp biedt de meest betrouwbare prestaties op de markt en is voldoende performant om de tip volledig te ondersteunen. Hij is gemaakt van duurzaam roestvrijstalen en hardmetalen onderdelen en gebonden met een zeer sterk polymeer, waardoor het de meest duurzame en meest lichtgewicht pomp is.
  • Duurzaam hardmetalen plunjer, ontworpen voor een langere betrouwbaarheid
  • Betrouwbare opstart
  • Geen terugslagventiel aan de inlaat dat vast kan komen te zitten
  • Automatische Ball Knocker voor de kogel aan de uitgang
    Aan het laden
    Aan het laden