3434 SCOTCH HIGH PERFORMANCE MASKEER TAPE 38MMX50

Bekijk productgroep
Art nr.                  07898
Gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434 voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's. Gebruik in omgevingen tot 110°C en onder omstandigheden met een hoge waterbestendigheid. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water. Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's en voor grote bestendigheid tegen temperatuur en water, gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier kan worden gebruikt in omgevingen tot 110°C. De tape is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water. Deze tape is geschikt voor gebruik met de moderne, tweecomponenten verfproducten op waterbasis en beschikt over uitstekende hechtingseigenschappen. De tape is zeer flexibel en is uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen Optimale bestendigheid tegen oplosmiddelen en water Bestand tegen hoge temperatuur (110°C) Goede voegbaarheid Uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen Uitstekend bestand tegen inscheuren
Productkleur: Blauw
Type lijm: Rubber
Rugmateriaal (drager): Papier
Artikel niet online bestelbaar.
Contacteer ons
Omschrijving
Gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434 voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's. Gebruik in omgevingen tot 110°C en onder omstandigheden met een hoge waterbestendigheid. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water.

Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's en voor grote bestendigheid tegen temperatuur en water, gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434.

De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier kan worden gebruikt in omgevingen tot 110°C. De tape is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water.

Deze tape is geschikt voor gebruik met de moderne, tweecomponenten verfproducten op waterbasis en beschikt over uitstekende hechtingseigenschappen. De tape is zeer flexibel en is uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen

Optimale bestendigheid tegen oplosmiddelen en water
Bestand tegen hoge temperatuur (110°C)
Goede voegbaarheid
Uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen
Uitstekend bestand tegen inscheuren
Technische kenmerken
kleur blauw
breedte 3,6 cm
kleur (basis) blauw
Extra info
Totale breedte (metrisch) 36 mm
Productkleur Blauw
Type lijm Rubber
Rugmateriaal (drager) Papier
3M SKU 7100037750
Technische & veiligheidsfiches
    Aan het laden
    Aan het laden